Ove Nielsen/J. Fogtmann & Søn 
– et moderne malerfirma med stærke traditioner

Trænger villaen til en større renovering? Eller vil du bare gerne kaste ny glans over kælderen? Uanset hvad hjælper Malerfirmaet Ove Nielsen/J. Fogtmann & Søn dig med at afdække dine konkrete behov – og sætte ny kulør på din tilværelse.
 
Vi er en moderne, professionel virksomhed med dybe rødder i stolte håndværkstraditioner. Malermester Lars Sander Nielsen står i spidsen for vores faste stab af medarbejdere, der har stor erfaring med at håndtere mange forskelligartede maleropgaver.
 

Malerarbejde i alle afskygninger

Vi har stort fagligt overblik og arbejder samtidig professionelt i detaljen. Malerfirmaet Ove Nielsen/J. Fogtmann & Søn udfører gerne mindre maleropgaver, men vi har også erfaring og kompetence, når det gælder at håndtere større og mere komplicerede arbejder med stram tidsstyring.
 
Dialog er omdrejningspunktet. Det er ikke bare noget, vi siger – vi lytter hellere. Vi er nemlig meget bevidste om at finde en løsning, der præcis matcher dine ønsker og behov. Hverken mere eller mindre.
 
Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.
 

Sommerhus – sæt kolorit på fritidslivet

Med afdelinger i Odense, Marslev og Kerteminde har vi et stort kendskab til Fyns dejlige sommerhusområder og udfører jævnligt mindre og større malerarbejder i sommer- og fritidshuse.
 
Vi hjælper dig gerne med at sætte kolorit på fritidslivet og finde en professionel løsning til dig, hvis du har brug for at give sommerresidensen et nyt look.
Malerfirma Ove Nielsen/J. Fogtmann & Søn  | Tlf.: +45 2029 3123 | info@vimalerfyn.dk